Over 30 års erfaring    Hurtig og effektiv bekæmpelse   

Støtter Danske Hospitalsklovne    Støtter Bøgstedløbet

Kontakt os

​Telefon: 98 96 53 55

e-mail: nss@nss-miljoe.dk

Bekæmpelse af myrer i huset udført af et professionelt firma

I Danmark har vi en række forskellige slags myrer over hele landet. Som oftest lever vi mennesker fredeligt side om side med myrerne, men når de forlader naturen og invaderer vores huse, bliver myrerne ofte et problem.

Bekæmpelse af myrer er en af vores kerneekspertiser hos NSS-Miljø, og vi er kun et opkald væk, hvis du har brug for myrebekæmpelse i Hjørring, Vendsyssel eller resten af Nordjylland. Derudover kan vi også hjælpe, hvis du har problemer med hvepse eller andre skadedyr.

Vi er din garanti for effektiv bekæmpelse af myrer i huset

I Danmark har vi en række myrearter, der alle er forskellige. Derfor er en bekæmpelse af myrerne også forskellig alt efter hvilken art, som det drejer sig om. For eksempel myrebekæmpelse af herkulesmyren, der er den største myreart, som vi har i Danmark.

Herkulesmyren har givet problemer i Nordjylland siden omkring 1990, og den har skabt problemer i både feriehuse og parcelhuse, hvorfor effektiv bekæmpelse af myrer har været nødvendig.

Sammen med den gule engmyre, den røde skovmyre og orangemyren findes herkulesmyren i hele regionen, og alle arter kan gøre skade på huse, udhuse og sommerhuse.

Den sidste skadelige myreart, som vi har i Danmark, er faraomyren, denne er ikke udbredt i Nordjylland.

Den mest effektive måde at bekæmpe myrer i huset på er afhængig af hvilken myreart, der skaber problemer. Derfor kan det være en god idé at søge professionel hjælp, når du konstaterer myreproblemer og skal i gang med en myrebekæmpelse på din ejendom.

Få hjælp til myrebekæmpelse

For mere information om vores bekæmpelse af myrer ved at ringe til os på telefon 98 96 53 55. Du er også velkommen til at sende os en 

e-mail på nss@nss-miljoe.dk, så vi kan komme ud og fjerne de uønskede myrer i huset.

​Hurtig og effektiv myrebekæmpelse

NSS-Miljø yder miljøvenlig insektbekæmpelse​.

Indhent et tilbud her

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Firmainformation

​NSS-Miljø

CVR: 13065438​​

​Kontakt os​

​Telefon: 98 96 53 55

E-mail: nss@nss-miljoe.dk​​