Over 30 års erfaring    Hurtig og effektiv bekæmpelse   

Støtter Danske Hospitalsklovne    Støtter Bøgstedløbet

Kontakt os

​Telefon: 98 96 53 55

e-mail: nss@nss-miljoe.dk

​Lopper i hjemmet kan vi gøre noget ved

Tanken om et hus fyldt med lopper er ikke rar, og begynder de små kræ at bide, kan det være svært at sove roligt. Derfor vil de fleste gå langt for at bekæmpe lopper i hjemmet.

Søger du hjælp til at slippe af med lopper?​

Hos NSS-Miljø i Hjørring er vi eksperter i skadedyrsbekæmpelse i hele Nordjylland, og vi kan også hjælp med både råd og vejledning samt konkret bekæmpelse af lopper i hjemmet og andre skadedyr i Nordjylland og Vendsyssel.

I Danmark har vi flere forskellige lopper i hjemmet. Den mest almindelige er katteloppen, der findes både på katte og hunde. Derudover findes der tre mere sjældne arter:

  • ​Hundeloppen, der mest holder sig til hunde
  • ​Fugleloppen, der primært suger blod fra fugle
  • ​Menneskeloppen, der efterhånden er meget sjælden

Fælles for de tre typer dyrelopper er, at de ikke primært går efter mennesker, men kan finde på at bide, hvis ikke de kan finde et bedre ”offer”.​

Det betyder, at har du haft besøg af en kat eller en hund med lopper og katten/hunden nu er taget hjem igen, men har efterladt de små insekter, kan du have lopper i hjemmet, der kan finde på at bide dig og din familie. Alle stadier af lopper kan gå i dvale i mange måneder, når der ingen bevægelse er i huset. Derfor kan man blive bidt efter mere end et halvt år, hvis huset har stået tomt - f.eks. et sommerhus med udlejning.

Kontakt os for mere information om lopper i hjemmet

For mere information om lopper i hjemmet, er du velkommen til at ringe til os på telefon 98 96 53 55 eller skriv til os på e-mail nss@nss-miljoe.dk​.

​Hurtig og effektiv myrebekæmpelse

NSS-Miljø yder miljøvenlig insektbekæmpelse​.

Indhent et tilbud her

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Firmainformation

​NSS-Miljø

CVR: 13065438​​

​Kontakt os​

​Telefon: 98 96 53 55

E-mail: nss@nss-miljoe.dk​​