Over 30 års erfaring    Hurtig og effektiv bekæmpelse   

Støtter Danske Hospitalsklovne    Støtter Bøgstedløbet

Kontakt os

​Telefon: 98 96 53 55

e-mail: nss@nss-miljoe.dk

Gåsebille bekæmpelse udføres professionelt

Gåsebiller og deres​ larver kan være et stort problem i haver over hele landet. Særligt i Nordjylland, hvor vi har masser af sandet jord, bliver gåsebillelarverne synlige.

​Synlige er også de græstotter, som fuglene kommer og river af, når de leder efter larverne i græsplænen. i august - september.

Hos NSS-Miljø i Hjørring tilbyder vi effektiv gåsebille bekæmpelse for private og erhverv i Nordjylland.

​Ved gåsebille bekæmpelse er timing altafgørende

Bekæmpelse af gåsebiller kræver timing. For at man kan ramme larverne i det rette udviklingstrin, skal gåsebille bekæmpelse foretages fra sidst i maj til først i juli. 

Gåsebillerne udklækkes kun i en generation om året, og derfor er timingen essentiel, når kampen mod billerne sættes ind.

Problemet med gåsebiller er deres påvirkning af græsplænen. Da larver​ne lever af for eksempel små græsrødder, kan de være skyld i, at store partier af græsplænen ødelægges. Dette kan undgås med den rette gåsebille bekæmpelse.

Gåsebiller yngler én generation pr. år. De voksne biller kommer frem fra slutningen af maj og parrer sig umiddelbart efter. 

Efter parringen lægger hunnen æggene nede i græsset tæt på jorden. I denne periode flyver gåsebillerne lavt over plænen. Efterfølgende regn eller dug vil føre æggene helt ned i jorden.

​Når de er færdige med formeringen, søger gåsebillerne højere op og opleves så i buske og køkkenhaver, hvor de æder af forskellige blomster, blade eller nydannede frugter. 

Langt de fleste æg bliver lagt inden for de første 4 dage i det område, hvor gåsebillerne er udklækket. Spredning sker ved hjælp af vinden. Jo mere det blæser, når gåsebillerne kommer op, des større bliver spredningen. Larverne kommer frem 4–5 uger efter, at æggene er lagt.

 

Få tilbud på bekæmpelse af gåsebiller

Har du brug for en pris på gåsebille bekæmpelse, er du velkommen til at kontakte NSS-Miljø fra Hjørring, der kører ud i Nordjylland. Ring til os på telefon 98 96 53 55 eller skriv til os på e-mail nss@nss-miljoe.dk​.

​Hurtig og effektiv myrebekæmpelse

NSS-Miljø yder miljøvenlig insektbekæmpelse​.

Indhent et tilbud her

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Firmainformation

​NSS-Miljø

CVR: 13065438​​

​Kontakt os​

​Telefon: 98 96 53 55

E-mail: nss@nss-miljoe.dk​​