Over 30 års erfaring    Hurtig og effektiv bekæmpelse   

Støtter Danske Hospitalsklovne    Støtter Bøgstedløbet

Kontakt os

​Telefon: 98 96 53 55

e-mail: nss@nss-miljoe.dk

Fjernelse af hvepsebo udført af specialister​

​​

Den almindelige betegnelse for gedehamse i Danmark er hvepse. De små, men frygtede insekter tilhører i virkeligheden syv forskellige arter, der alle kan stikke og efterlade gift. Et stik, der oftest er smertefuldt og kan være farligt, hvis man er allergisk. Derfor kan det være en god ide at søge professionel hjælp til fjernelse af hvepsebo.

Få hjælp til at fjerne hvepseboet

Hvepsen er et fascinerende insekt, der skal stoppes i tide, for det, der begynder med en enkelt dronning i et bo på størrelse med en valnød, kan hurtigt udvikle sig til en hel koloni. I august er det ikke ualmindeligt, at et hvepsebo kan være på størrelse med en fodbold og rumme flere tusinde hvepse.​

Kontakt os for fjernelse af hvepsebo

Inden det går så vidt, kan det være en god ide at søge hjælp til fjernelse af hvepsebo. Du kan kontakte os - NSS-Miljø på telefon 98 96 53 55 eller e-mail nss@nss-miljoe.dk​. Vi er eksperter i skadedyrsbekæmpelse i hele Nordjylland, og kan sørge for, at du slipper for dine hvepseproblemer uden svie og smerte.

NSS-Miljø kan hjælpe med generel skadedyrs​bekæmpelse som eksempelvis fjernelse af hvepsebo, myrebekæmpelse eller hvis du har lopper i hjemmet. Vi har styr på vores skadedyr og ved, hvordan man undgår at blive stukket, når de uvelkomne stikkende gæster skal fjernes fra ejendommen. Vi holder til i Hjørring, hvor vi har mange kunder fra bl.a. Vendsyssel og hele Nordjylland.

​Hurtig og effektiv myrebekæmpelse

NSS-Miljø yder miljøvenlig insektbekæmpelse​.

Indhent et tilbud her

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Firmainformation

​NSS-Miljø

CVR: 13065438​​

​Kontakt os​

​Telefon: 98 96 53 55

E-mail: nss@nss-miljoe.dk​​