Kontakt os

​Telefon: 98 96 53 55

e-mail: nss@nss-miljoe.dk

Fjernelse af hvepsebo i Nordjylland​

Den almindelige betegnelse for gedehamse i Danmark er hvepse. De små, men frygtede insekter tilhører i virkeligheden syv forskellige arter, der alle kan stikke og efterlade gift. Et stik, der oftest er smertefuldt og kan være farligt, hvis man er allergisk. Så kan det være en god ide at søge professionel hjælp til fjernelse af hvepsebo.

Hjælp til at fjerne hvepseboet

Hos NSS-Miljø kan vi hjælpe med generel skadedyrsbekæmpelse og fjernelse af hvepsebo i hele regionen. Vi har styr på vores skadedyr og ved, hvordan man undgår at blive stukket, når de uvelkomne stikkende gæster skal fjernes fra ejendommen. 

Hvepsen er et fascinerende insekt, der skal stoppes i tide, for det, der begynder med en enkelt dronning i et bo på størrelse med en valnød, kan hurtigt udvikle sig til en hel koloni. I august er det ikke ualmindeligt at et hvepsebo kan være på størrelse med en fodbold og rumme flere tusinde hvepse.​

Kontakt os for fjernelse af hvepsebo

Inden det går så vidt, kan det være en god ide at søge hjælp til fjernelse af hvepsebo. Du kan kontakte os - NSS-Miljø i Hjørring på telefon 98 96 53 55 eller e-mail nss@nss-miljoe.dk​. Vi er eksperter i skadedyrsbekæmpelse i hele Nordjylland, og kan sørge for, at du slipper for dine hvepseproblemer uden svie og smerte.

​Hurtig og effektiv myrebekæmpelse

NSS-Miljø yder miljøvenlig insektbekæmpelse​.

Kontakt os i dag

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi er medlem af​

Vi er sponsor for

​Firmainformation

​NSS-Miljø

CVR: 13065438​​

​Kontakt os​

​Telefon: 98 96 53 55

E-mail: nss@nss-miljoe.dk​​

​​Her ligger vi

Bøgstedvej 277

9800 Hjørring​​