Kontakt os

​Telefon: 98 96 53 55

e-mail: nss@nss-miljoe.dk

Myrebekæmpelse - Bekæmpelse af myrer​

I Danmark har vi en række forskellige slags myrer over hele landet. Som oftest lever vi mennesker fredeligt side om side med myrerne, men når de forlader naturen og invaderer vores huse, bliver myrerne ofte et problem. Bekæmpelse af myrer er en af vores kerneekspertiser, og vi er kun et opkald væk, hvis du har brug for myrebekæmpelse i Hjørring eller resten af Nordjylland.

Vi er din garanti for effektiv bekæmpelse af myrer i Nordjylland​

I Danmark har vi en række forskellige myrearter, der alle er forskellige. Derfor er en bekæmpelse af myrerne også forskellig alt efter hvilken art, som det drejer sig om. For eksempel myrebekæmpelse af Herkulesmyren, der er den største myreart, som vi har i Danmark. Herkulesmyren har givet problemer i Nordjylland siden omkring 1990, og den har skabt problemer i både feriehuse og parcelhuse, hvorfor effektiv myrebekæmpelse har været nødvendig.

Sammen med den gule engmyre, den sorte havemyre, den røde skovmyre og orangemyren findes herkulesmyren i hele regionen, og alle arter kan gøre skade på huse, udhuse og sommerhuse. Den sidste skadelige myreart vi har i Danmark er faraomyren, der ikke er udbredt i Nordjylland.​

​Den mest effektive bekæmpelse af myrer er afhængig af hvilken myreart, der skaber problemer. Derfor kan det være en god idé at søge professionel hjælp, når du konstaterer myreproblemer og skal i gang med en myrebekæmpelse på din ejendom.

Kontakt os for mere information​ om myrebekæmpelse

For mere information om vores myrebekæmpelse ved at ringe til os på telefon 98 96 53 55. Du er også velkommen til at sende os en e-mail på nss@nss-miljoe.dk​ vedrørende bekæmpelse af myrer.​

​Hurtig og effektiv myrebekæmpelse

NSS-Miljø yder miljøvenlig insektbekæmpelse​.

Kontakt os i dag

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi er medlem af​

Vi er sponsor for

​Firmainformation

​NSS-Miljø

CVR: 13065438​​

​Kontakt os​

​Telefon: 98 96 53 55

E-mail: nss@nss-miljoe.dk​​

​​Her ligger vi

Bøgstedvej 277

9800 Hjørring​​