Kontakt os

​Telefon: 98 96 53 55

e-mail: nss@nss-miljoe.dk

Bekæmpelse af gåsebillelarver i Nordjylland

Gåsebillelarver kan være et stort problem i græsplæner over hele landet. Særligt i Nordjylland, hvor vi har masser af sandet jord, bliver gåsebillelarverne synlige. Synlige er også de græstotter, som fuglene kommer og river af, når de leder efter larverne i græsplænen. Det samme gælder stankelbenslarver, der også kan udrette skader på græsset. Hos NSS-Miljø i Hjørring tilbyder vi bekæmpelse af gåsebillelarver.

Få hjælp og vejledning til bekæmpelse af gåsebillelarver

Bekæmpelse af gåsebillelarver kræver timing. For at man kan ramme larverne i det rette udviklingstrin, skal bekæmpelsen af gåsebillerne foretages fra sidst i maj til først i juli. Gåsebillerne udklækkes kun i en generation om året, og derfor er timingen essentiel, når kampen mod billerne sættes ind.

​Problemet med både gåsebiller og stankelbenslarver, er deres påvirkning af græsplænen. Da larverne lever af for eksempel små græsrødder, kan larverne være skyld i, at store partier af græsplænen ødelægges. Dette kan undgås med den rette  bekæmpelse af gåsebillelarver eller stankelbenslarver.

Kontakt os allerede i dag

Har du brug for hjælp, er du velkommen til at kontakte NSS-Miljø fra Hjørring, der kører ud i hele Nordjylland. Ring til os på telefon 98 96 53 55 eller skriv til os på e-mail nss@nss-miljoe.dk​.

​Hurtig og effektiv myrebekæmpelse

NSS-Miljø yder miljøvenlig insektbekæmpelse​.

Kontakt os i dag

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi er medlem af​

Vi er sponsor for

​Firmainformation

​NSS-Miljø

CVR: 13065438​​

​Kontakt os​

​Telefon: 98 96 53 55

E-mail: nss@nss-miljoe.dk​​

​​Her ligger vi

Bøgstedvej 277

9800 Hjørring​​